loader image

Viszonteladóknak

Izgalmas, innovatív és stílusos – ez az FWRider, amely a mai napig verhetetlen a piacon. Ha Te is szeretnél részese lenni a nemzetközi sikereknek, akkor jelentkezz viszonteladónak!

Kizárólagos magyar forgalmazóként kedvező árral, exkluzív ajánlatokkal és nagyszerű viszonteladói rendszerrel tudunk a segítségedre lenni. Így biztos lehetsz benne, hogy az FWRider nem csak egy új termékkategóriát fog jelenteni az üzletedben, hanem a vállalkozásod hírnevére is jó hatással lesz.

Az Európai Unióban gyártott és tervezett futóbiciklik a legmagasabb minőséget és biztonságot képviselik, és nem csak az EU-ban, de a világ számos másik országában is rendelkeznek a szükséges tanúsítványokkal, beleértve Amerikát, Japánt, Dél-Koreát vagy éppen Ausztráliát. A cseh székhelyű Funny Wheels 2018-ban, 2019-ben és 2020-ban is a piac legkeresettebb futóbiciklije volt, ezért a legnagyobb cseh üzleti portál, a Heuréka 1. díjjal jutalmazta az innovatív megoldást kifejlesztő céget.

A többek között EN71 és ASTM biztonsági tanúsítvánnyal is rendelkező FW Rider az egyik legjobb eszköz arra, hogy a gyerekek biztonságos körülmények között tanuljanak meg egyensúlyozni, ezáltal megkönnyítve a két kerékre való áttérést. Az állítható magasságnak és a 2in1 kialakításnak köszönhetően sokkal hosszabb ideig tudja használni a gyermek, mint más, hagyományos modelleket, hiszen az FWRider pillanatok alatt átalakítható háromkerekű tricikliből kétkerekű futóbiciklivé. A extrúziós fúvási technológiával készült vagy fröccsöntött, defektmentes kerekek lágy TPE, valamint PVC borítással rendelkeznek, így biztosítva a zajtalan közlekedést kültéren és beltéren egyaránt – a felnőttek örömére. Az ortopédusok segítségével fejlesztett futóbicikli lehetővé teszi, hogy a gyerekek saját tempójukban, fokozatosan tanuljanak, ráadásul nem csak az egyensúlyérzékük fejlődik, hanem koordinációjuk, észlelésük, reflexeik, valamint fizikai állóképességük is. De az FWRider-ek mellett nem csak a biztonság és az innováció szól: látványos színeinek és design-jának köszönhetően egyedülálló stílust visz az utakra. A gyerekek meg fognak őrülni az extravagáns színekért és matricákért, valamint az izgalmas keréktárcsákért. A szülők pedig értékelni fogják az FWRider SuperSport hordozószíját, amely a szállítás során nyújt praktikus megoldást.

Jelenleg három különböző típus érhető el többféle színváltozatban: az FWRider Sport, az FWRider SuperSport, valamint a legkisebb sofőröknek tervezett Ride-On. Azonban a fejlődés nem áll meg: a cseh cég folyamatosan dolgozik az új modellek kifejlesztésén, illetve különféle új és hasznos kiegészítők piacra dobásán, amelyeket nem csak a gyerekek, de a szülők is örömmel fognak fogadni. Az FWRider nem pusztán futóbicikli, hanem egy úttörő, modern eszköz, amellyel kicsik és nagyon egyaránt örömteli kikapcsolódás részesei lehetnek.

Ha felkeltettük az érdeklődésedet, és szeretnéd te is egy új, izgalmas termékkel megörvendeztetni vásárlóidat, akkor töltsd ki kapcsolatfelvételi űrlapunkat!

FW kerék
FW kerék