loader image

Rólunk

Biztonság, design és innováció egy futóbicikliben – ez az FWRider, amely a mai napig egyedülálló a piacon. Kizárólagos magyar forgalmazóként büszkék vagyunk rá, hogy ezt a rendkívüli terméket mi mutathatjuk be itthon elsőként.

A Funny Wheels története közel 20 évvel ez előttre nyúlik vissza, amikor a Bonaparte nevű cseh céget megalapították. A fókusz a kezdetben is a gyerekjátékok gyártásán volt, azonban a kis csapat egy napon nagyot álmodott, és közel 10 évvel később, 2012-ben egy új elképzeléssel állt elő: egy innovatív futóbicikli ötletével, amely tartós, áthidalja a korral járó akadályokat, és boldog pillanatokat nyújt gyermeknek és szülőnek egyaránt.

Színes futóbicikli

Megkezdődött tehát a hosszadalmas tervezési munka, és a képzett és fiatalos csapat 2016-ban végre elkészült az első prototípussal. A műszaki állapot és a minták fejlesztése, valamint a tesztvizsgálatok elvégzése majd egy évet ölelt fel, így garantálva a legmagasabb minőséget és biztonságot a futóbicikliknek. 2017-ben az FWRider gumikerekeket is kapott, ezáltal pedig a gyerekek már a belső térben is kényelmesen használhatják a játékot, ráadásul a szülők örömére: zajmentesen.

Minőségi futóbicikli
SuperSport gyerek futókerékpár

Az újító, praktikus és néha szokatlan ötletek sosem álltak távol a cseh cégtől, így olyan megoldást dolgoztak ki, amely egyedülálló a piacon: a 2in1 tervezésnek köszönhetően a modellek könnyedén átalakíthatóak háromkerekűből kétkerekűbe – és fordítva, arra az esetre, ha egy kisebb gyermek „megörökölné” az FWRidert. Mindezen felül a futóbicikli összes alkatrésze külön is megvásárolható, ezért ha egy bizonyos rész megsérülne vagy elveszne, azonnal pótolható. Ez teszi az FWRider-eket olyan különlegessé és időtállóvá.

2018-ban megjelent a kifejezetten belső térben használható Ride-On modell is, amely a legkisebb „söfőröknek” nyújt fejlesztő kikapcsolódást. A Ride-on nem csak roppant praktikus, de nagyon szerethető darab is: vidám dizájnjának köszönhetően valódi öröm a játék vele.

2020-ban a cég piacra dobta az FWRider SuperSport változatát is, ami a figyelemre méltó színek mellett egy nagyon hasznos újítással is előrukkolt: mégpedig hordozó szíjjal, amely könnyű hordozást biztosít.

SuperSport gyerek futókerékpár
SuperSport gyerek futókerékpár

Az FWRider évek óta kutatja azokat az innovatív megoldásokat, amelyekkel a szülő és a gyermek is előnyökre tehet szert, így valódi összhangot teremtve kicsik és nagyok között. Nem véletlen, hogy az FWRider napjainkban óriási népszerűségnek örvend: 17 ország exportálja, köztük az USA, Ausztrália, Japán és még Új-Zéland is. Így minden modell rendelkezik tanúsítvánnyal nem csak az EU-ban, de számos másik országban is.

A fejlődés pedig nem áll meg: a Funny Wheels csapata jelenleg is új, izgalmas termékeken dolgozik, és alig várja, hogy megörvendeztesse a gyerekeket és a szülőket egyaránt.

FW kerék
FW kerék