loader image
FW kerék

FWRIDER az óvodában

Szeretnétek végre az óvodában egy olyan gyermekjátékot a magatokénak tudni, amely nem csak fejleszti a gyerekeket, de kiállja az idő próbáját is? Amely praktikus kialakításának köszönhetően az összes csoport számára használható, függetlenül attól, hogy milyen képességűek vagy korúak a gyerekek?
Akkor az FWRider a legjobb választás számotokra!

Az innovatív futóbicikli márka ötvözi mindazt, amelyre egy óvodás gyermeknek szüksége lehet: a biztonságot, a fejlesztő kikapcsolódást, valamint a tartós, strapabíró szerkezetet.

A felesleges energia levezetése mellett a kicsik kockázatmentesen tanulhatnak meg egyensúlyozni, és élvezhetik a 2in1 kialakítás nyújtotta szabadságot és „kortalanságot”. Az ortopédusok által fejlesztett termék nem véletlenül hódította meg az egész világot, illetve nyert el számos díjat Európában: a többéves fejlesztői munkának köszönhetően olyan egyedi jellemzőkkel bír, amellyel kevés más futóbicikli márka tud versenyre kelni. Az FWRider a gyermekkel együtt „fejlődik”!

2 az 1-ben

A praktikus 2in1 kialakításnak hála az óvodában is gyorsan és egyszerűen átszerelhető a játék, így a tricikli könnyedén alakítható át futóbiciklivé – és fordítva! Nem kell aggódnotok a bonyolult átalakítás miatt sem, hiszen az FWRider-t úgy alkották meg, hogy az bárki számára könnyedén kivitelezhető legyen.

állítható magasság

A 2in1 tervezés mellett a gyártó nagy hangsúlyt fektetett a gyermekek egyedi jellemzőire is: a magasság mindkét tengelyen állítható, így a kicsi egyedi méreteire szabható a bicikli, ezzel garantálva a maximális kényelmet és a helyes testtartást.

kül- és beltéren is hangtalan

 Zajmentes kerekek kültéri és beltéri használatnál egyaránt

ultrakönnyű

Könnyebb konstrukciója miatt, a kicsik és te sem fáradsz el hordozásuk közben. 

korlátozott a kormányelfordítás

A nagyobb biztonság érdekében korlátoztuk a kormány elfordítási szögét. 

Rengeteg hiányos játék, elveszett elemek és pótolhatatlan alkatrészek – ismerős az érzés neked is?
A kicsik – mivel még tanulják, hogyan bánjanak a különböző eszközökkel – számtalanszor nem rendeltetésszerűen használnak egy-egy játékot, ami teljesen rendben van. Viszont így kiemelten fontos, hogy az adott eszköz ne csak strapabíró legyen, de rendelkezzen pótolható elemekkel is. Az FWRider erre is megtalálta a választ: minden alkatrész cserélhető, valamint pótolható rajta, így akkor sem kell aggódnotok, ha a hosszú évek során egy-egy elem elhasználódna vagy esetleg elveszne.

Néhány óvodáknak ajánlott termékünk

Az óvodáknak ingyenes szállítást, és nagyobb darabszám esetén akár mennyiségi kedvezményt is tudunk kínálni.
Vedd fel velünk a kapcsolatot most!